Hästhagens ryttarförening, Skåne

2011-04-29 23:29:00


Är väldigt nöjd med helgens tävlingar! Gjorde tre starter och höll en jämn position på ca 62% på alla starterna, vilket är helt godkänt! 
Klasserna jag red var FEI: Inledande, FEI: Mästerskap och kür. Hade aldrig föreställt mig att det skulle vara så roligt att rida kür! Riktigt trevligt att jag ska rida den på Mantorps nationella också för det är verkligen något jag skulle vilja göra oftare!

Helgen sol: Küren!

Helgens tabbe: Fem minuter innan vi skulle sadla och gå ut för att rida andra klassen kom jag på att jag hade glömt och borsta Prince!

Nästa stopp: Hemmaplan! Rappestad - åttonde maj
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Högbo ridklubb, Sandviken

2011-04-17 23:31:00
Tjenare! Är nu på väg hem efter en helg i Högbo. Över det hela var helgen helt OKEJ, inga procent att hurra för men endå godkänt! Fick tyvär inget SM-kval men jag fixar det snart ;) Ritterna i sig gick lite långsamt och lågt med två stora missar av tre program plus en liten felridning och men jag är endå nöjd för jag fick faktiskt 63,28% första starten, vilket var första gången jag red FEI Mästerskap. Lite segt var det endå att jag var första utanför placering i alla klasserna, men vad gör man :) Helgens tabbe: Måste väll varit när jag var så taggad att jag svängde höger i stället för vänster... Helgens sol: Vädret! Det har varit 15 - 17 gradre och full sol båda dagarna, tror allt jag blev lite nigga ;) Nästa stopp: Hästhagen, Skåne, 23-24 april
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

RSS 2.0