När man har blivit beväpnad med en systemkamera

2012-01-21 14:41:25
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Lite fredagsfin så där

2012-01-20 22:54:47
Hade gäster ikväll och vi provade på att prova färdigköpt smulpaj. Inte alls lika god som hemlagad men väldigt krämig. Godkänt betyg :)
Just nu funderar jag på att göra samma som Polly. Typ att klappa ihop och bara sova. Ganska skönt? Ja. Fröken väckte ju mig halv sju imorse och va tvunget att göra nr. 2. Mötte en morgonpigg dam med stor pudel och tycker synd om den människan som fick se en tjej i pyjamas, rufsigt hår och glasögon som inte ens var vaken och vankade efter sin olydiga hund... vacker syn sådär på morgonkvisten.
Sova måste vara ett av de bästa sakerna som finns...
Loads of love ♥
Sov gott !
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Bloggdesign och sånt smidigt

2012-01-19 22:10:55
Tjena tjena! Som ni säkert märker har jag en ytterst märklig profilbild och detta är självkart för att jag håller på att göra om lite här på bloggen. Headern har ju redan kommit upp men jobbar nu på nya bilder och färger. Satsar på grå skala med röda inslag, vad tror ni om det?

Mig i höstas
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Världens coolaste och bästa band?

2012-01-16 21:06:53
Svar: JA! Checka in deras senaste grymma musikvideo till singeln Trouble!
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Sömnlöst

2012-01-04 02:00:37
Egentligen har jag gått och lagt mig. Men med alldeles för många störningsmoment som irriterande lampa, myror under tårna och kurrande mage gav jag upp hoppet på sömn och gick upp. Svepte en drickyoghurt, kröp ner i en filt och landade i soffan framför Årskrönika med Filip & Fredrik.
Bänkar nog här en stund och dreglar lite framför Eric Saade i Filip och Fredriks soffa innan jag förhoppningsvis hittar tillbaka till sängen & sömnen. Jag måste också sluta tänka så mycket. Men hur kan man? När min önskning sedan jag föddes kanske går i uppfyllelse imorgon kväll? Hur kan det inte krypa myror i hela kroppen? Aldrig att jag kan sitta still. Aldrig att jag kan tänka på det utan att känna hur hela kroppen exploderar i ett gällt skrik och ett enormt leende. Vill ni ha några ledtrådar på vad det är jag talar om? Låt oss säga så här:
Den är cirka 40 cm hög, kort, ljus päls och lystrar till namnet Polly.
Spännande? Det tycker jag också.
Loads of love from Lady Empress ♥

Jag & Prince idag
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

RSS 2.0