Den tjugonde mars

2011-03-20 23:32:00
@ ryttarkamraterna Finspång

Hej!
Dagens tävling gick i Finspång och det gick ganska bra! Red bara en klass för jag kände inte för att rida Lag-03;an, så himla krånlig! På framridningen gick var han jättefin men de var lite svårt att rida fram eftersom kollectingring var samma som framridningen = kaos. Okej, inte kaos men det var väldigt mycket hästar samtidigt! Lyckades endå få till det ganska okej och fick ihop 60,79 %. Vi kom alla överrens om att det var hårt dömt för jag hade fått många femmor och en fyra och dessutom inga kommentarer i kommentatorsfältet. Det konstiga var att jag faktiskt vann klassen, jag är såklart jätteglad för det men känns ju lite skumt att vinna på 60 procent. Tvåa kom min gamla lag-kompis Ellinor på Pelé och det skilde bara en poäng mellan oss... Domaren sa faktiskt förlåt att hon varit lite taskig mot mig i protokollet och det tyckte jag var jättebra! 
Är jättenöjd med dagen, vad mer kan man begära än en förstaplats, liksom? :)

Dagens tabbe: Tappade sadeln på lerig mark... 

Dagens sol:
Att jag faktist uppfyllde en dröm idag! Nämligen att jag fick rida ärevarv före någon! (haha) Alltid när jag har kommit etta så har det bara varit en placerad, det är mycket roligare att ha någon bakom sig ;)

Nästa stopp: HÖGBO!! Taggar fetto-mycket! Älskar det, så himla mysigt! Första nationella med Prince också, ska bli jättekul!


Bilden är blå p.g.a att ljuset var så dåligt..



En sån där ful, oseriös bild


Hemma, så där snygg i håret...
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

RSS 2.0