The very last friday

2011-12-30 13:06:52
Tänk att den här dagen har kommit nu. Den allra sista fredagen innan det nya året tar tag i oss med flyg och fläng. Grannarna har under hela veckan smygprovat racketerna och det händer att man kliver på knallpulver ibland. Stämningen i staden är hög och lika så programmen på TV:n. Är det något jag älskar så är det just nyårsafton! Alla är finklädda, bra musik i bakgrunden, härligt sällskap och så när tolvslaget närmar sig så laddar man upp med dunjacka och vantar och trippar ut på höga klackar i snön med champagneglaset i högsta hugg! Jag skulle nog kunna säga att det är min favorithögtid.
Vad ska ni göra på nyår? Utgång eller hemmafest? Eller myskväll i soffan? Låt mig höra :)

Den här speciella fredagkvällen ska jag för sista gången det här året umgås med min borttappade tvillingsyster och med massor av mums! 
Loads of love from Ms. Lady Empress ♥

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

December 29th

2011-12-29 22:32:25
Idag gled jag runt på stan med Clara och Oscar. Shoppade lite mobiltillbehör samt Jedward Victory!
Gick också runt och deppade inne på Monki då den orange kavajen jag suktat länge efter var slut... lika så linnet inne på Gina.
Träffade också sjukt mycket av mina kompisar, tre från klassen och alla mina gamla bandmedlemmar! Vad tusan? Haha, lite stelt var det allt men det va kul att se tjejerna!
Bortsett från att jag ramlade med medan jag messade i en stentrappa och landade med mobilen först så var det en trevlig dag! Känner mig dock inte alls färdigshoppad och ska förhoppningsvis tvinga ut mamma på IKANO nästa vecka...muahahha... Det skulle hon väll ändå kunna ge sin dotter nu när det är massa rea? Fast nu när jag tänker efter så fick jag ju en ny sadel igår för xx-antal tusen... men det räknas inte, haha ;)

Nu ska jag forstätta att konversera med Clara (vi kan tydligen inte få nog av varandra?) och kanske titta på några avsnitt av Vampire Diaries säsong 2 innan jag kryper ner i fjäderfluffet framför Elsas Mode.
Sweet dreams ♥


Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

December 28th

2011-12-28 23:54:53
Stressig dag med ytterst lite mat. Sov och läste ur Elsas Mode på förmiddagen innan jag, Frida och damerna åkte till Sharpman för att fynda. Hittade tre trevliga trender. Ett par vita skinnklädda boots (då snackar jag om de här och inte kängor!) och två fina tröjor. En från Pikeur och en från HV Polo Sports. Jag försöker alltid snappa åt mig dyra märkeskläder på reorna, det är så mysigt att ha på sig ett plagg som kostar kosingen! 

När jag kom hem rotade och sorterade jag lilla skivsamling i tyckesordning. Så här kan det se ut:


Ska imorgon också uttöka min skivsamling med ett exemplar av Jedward - Victory!



En liten "dagens" eller mer en kvällens kanske. Tröjan är från HV Polo och underbara tofflor från Hemtex!


Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Camera360

2011-12-20 22:28:10
Idag var jag ute och surfade lite på min vackra telefon och hittade en liten kamera-app som jag förälskade mig helt i. Har massor med olika filter allt från retro till ghost där det kommer upp en läskig dränkt flicka? Sjukt scary. 
Skulle absolut rekomendera den här för redigeringsfantaster :)





Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Thoughts 2.1 - about 2011

2011-12-19 22:35:09

Utsikt från köksfönstret i mitt crib
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hade mitt första sommarjobb vilket också ledde till att jag flyttade hemifrån för första gången! När dagen då jag permanent flyttar från mitt barndomshem kommer, då är jag förberädd!

Höll du några av dina nyårslöften? Mitt nyårslöfte var att börja träna. Skrev till och med kontrakt på det. Aldrig någonsin lyfte jag på fläsket

Dog någon som stod dig nära? Nej, glad för det
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Lipstick, Fest hos Mange, Popular, POP Rocket. 2011 var musikens år

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, självklart. Hade också gärna haft lite mer tid för att inte göra någonting alls. Ganska stressigt år ligger bakom mig

Vad önskar du att du gjort mindre? Varit lat, måste träna på det!

Vad gjorde du på din födelsedag? ...jag har verkligen ingen aning.. tror jag hade myskväll hemma!



Hur skulle du beskriva din stil detta år? Har varierat lite men jag helt plötsligt hittade jag min inre fashionista!

Har du lärt dig något nytt? Jag har lärt mig att duka & servera mat och dryck, hur det är att bo själv, hur det är att ha ett jobb m.m..



Vilken har varit den bästa händelsen?
Alla mina fantastiska prestationer under året. Är så stolt!

Har du rest under året? Förutom mitt eviga bilande runt om i Sverige så åkte jag till en lång vecka i Croatien! Sjuuukt varmt och mycket solande, underbart nattliv och vackra öar.

Vilket citat skulle du koppla till detta år? Born This Way



Har detta år blivit som du velat? Till viss del, önskat att jag gjort lite mer saker men annars har det varit underbart!

Vad förväntar du dig av det kommande året? Jag hoppas på gymnasielycka... att jag trivs och får bra klasskamrater, självklart också komma in på det jag vill! Och forsatt framgång på dressyrbanan!


Vackra Veli Lošij
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Thoughts 2.0

2011-12-10 21:12:14
Det kändes som om jag var fånge i en fruktansvärd mardröm, en sådan där man måste springa tills lungorna sprängs men ändå inte kan röra sig tillräckligt fort. Mina ben verkade röra sig allt långsammare medan jag kämpade mig fram i den oberörda folkmassan, men et höga klocktornets visare saktade inte farten. Skoningslöst och likgiltigt rörde de sig obevekligt mot slutet - slutet på allt.
Men det här var ingen dröm, och till skillnad från mardrömmen sprang jag inte för mitt liv - jag sprang för något oändligt mycket värdefullare. Mitt eget liv betydde välidgt lite för mig idag.
Hon hade sagt att risken var stor at vi båda skulle dör här, eftersom bara jag var fri att springa över det soliga, fullpackade torget.
Och jag kunde inte springa tillräckligt fort.
Klockorna ringde igen, och solen gassade från himlens absoluta mittpunkt.


Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

9 dec 2011 - vad händer?

2011-12-09 09:02:43
Ja, vad är det egentligen som händer idag? Idag är jag uppbokad från klockan elva till halv nio ikväll och direkt efter det ska jag hem och partaja. Så nu undrar ni säkert, vad är det egentligen den som lilla bruttan ska göra?
Nu klockan elva ska jag infinna min hos frisören och banka liv i mitt hårsvall. Klockan tolv ska jag göra något lite mer spännande! Nämligen att bli sminkad på Make Up Store! Sen skyndar jag vidare till skolan för att göra ett sista iordningfixande och äta lite lunch innan första Jul & Lucia konsertenrna. Sista konsert (i mitt liv) går sedan av stapeln kl 19. Kommer grina som en liten barnunge när vi kommer ut ur kyrkan. Kommer sakna det så mycket!
Resten av kvällen blir hemmafest!
Låter väll som en bra dag för att få fart på julen?
Hade gärna velat visa er vad jag ska ha på mig men tyvär har jag ingen fungerande kamera, men jag tog i alla fall en mobilbild på mina naglar. 


Temat på konserten är ju som ni ser svart & rött
Jag ska ha en svart klänning + rött skärp och mina röda Jeffreys :)

Nu ska jag steka lite äggröra och sedan börja göra mig iordning.
Loads of love! ♥
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Min blogg är misslyckad

2011-12-01 22:24:57
Känner allt mer hur det här med blogg inte är lika roligt längre? Speciellt när man inte har tid. Har typ 20 prov i veckan och försöker resten av tiden hinna ta det lugnt!?
Okej, överdriver x1000 men förra veckan hade jag faktiskt fyra prov, den här två st och nästa vecka har jag 1 prov och 12 timmar konsertövning uppdelat på två dagar + massor med låttexter jag ska kunna och fyra timmar stående i kall kyrka. Jag behöver all vila jag kan få. 
Egentligen är jag skittaggad inför Lucia eftersom det är min sista julkonsert och ska verkligen försöka hinna blogga mer om vad som kommer hända den dagen! Lovar också att fota det ;)
Men en så länge, ha det bra!

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

RSS 2.0