27 november 2011 - första advent

2011-11-27 23:06:22
Hej bloggen ♥
Länge sedan jag gjorde ett normalt inlägg nu...
Är sjukt upptagen i skolan och när jag inte är där så slappar jag typ. Är faktiskt ganska stolt över mig själv att jag inte drabbades av höstdepp. Och nu var det ju första advent. Var fasen är snön!
Vid den här tiden förra året hade vi snö upp till örsnibbarna och arton minusgrader. Har också hört att det inte kommer vara snö när vi gör våra jul & luciakonsert. WHAT? Ingen snö på vår SISTA konsert?????? Skandal! Seriöst om det blir så, då dör jag. Egentligen är det ju jätteskönt att snön inte kommit än, men det är lixom första advent nu. Dags att komma kanske?

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Thoughts 1.9

2011-11-21 22:30:30

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Thoughts 1.8

2011-11-13 18:10:55




Du är den vackraste som finns

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Den allra sista månaden

2011-11-05 00:44:14
Tjena tjena bloggen!
Sjukt seg dag.. har velat baka muffins i flera timmar men det blev aldrig av. Nu är det ju lite sent liksom, haha ;)
När jag väl tänker efter har jag inte gjort något vettigt alls idag. Jag borde städa mitt rum. Jag borde räkna matte. Jag borde tvätta mina kläder.

Jag ska återgå till att sortera mina mappar på datorn. Livet är tråkigt.
Over and out! ♥

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Tandställningsdieten

2011-11-02 23:26:01
Hej bloggen !
I måndags kom min domedag. Dagen där en liten del av mig dog. 90 långa minuter i tandläkarstolen låg framför mig. 
Okej, seriöst nu. Det tog bara en timme och hela tandställningen är inte ens i än. För mig var ju det här rena tortyren eftersom jag lider av händer-i-munnen-fobi (?) men min nya tandläkare är ju ganska.......trevlig. Ganska hyper ung tjej som klappar en på kinden ibland, liksom. Och rosa gummisnoddar på tandställningen var ju jättefint om hon får säga sin åsikt! Med fyra redskap i munnen lyckades jag endå få fram att jag ville ha osynliga snoddar! Man vill ju inte se ut som värsta neonskylten... dock var hon ju tvungen att påpeka att jag skulle byta snoddar nästa gång och kunde jag kanske ta rosa! Hrrmn....
Det här har då lett till att jag har sjukt ont i tänderna och kan inte ens tugga i mig en seg godisbit... jag lever då nu endast på soppa, men lyckades dock göra en smoothie igår.
Av hektiska dagar-dålig sömn-för lite mat är resultatet att jag inte mår så där underbart! 
Det är då TUR att jag ääääälskar soppa! :)
<-- min favvo
Nu ska jag göra en efterlängtat kopp te och förhoppningsvis komma i säng lite tidigt. Eller, okej. Tidigt är redan över... jag ska komma i säng lite tidigare än igår (och i förrgår och dagen innan dess...)
Puss & godnatt! ♥
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

Water for elephants

2011-11-01 21:00:19
Såg just en film som jag länge suktat efter och stor del av det var väll för att Robert Pattinson va med ;) Jag tycker nog att han är snyggare i normal hudton dock.
Jag hade hört av bekanta att den var jättesorglig men vad jag tycker så var den inte det, men den var sjukt gripande! Dock i slutet när jag faktiskt trodde att alla skulle dö så var jag tvungen att hålla inne tårarna! Efteråt kände man sig så där lite luddig som man brukar göra efter något dramatiskt!
Det var verkligen en bra film och skulle till och med kunna se den igen!

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.

RSS 2.0